Geplaatst op 1 reactie

Workshop Italiaans 4 of 5 gangen menu

Workshop Italiaans 3 gangen menu

Tijdens deze workshop pakken we flink uit en ga je aan de slag met een uitgebreid Italiaans diner. Het eerstvolgende etentje met vrienden maak jij dus indruk met je kookkunsten! Van te voren kiezen jullie zelf uit of je vier of vijf gangen wilt maken.

Samen bepalen we de gerechten die op het menu komen. Het kan natuurlijk zijn dat je al leuke ideeën hebt, maar het is wat ons betreft ook helemaal prima als je je wilt laten verrassen.

Om je een idee te geven. Vooraf heerlijke bruschetta’s met zelfgemaakte tapenades of andere antipasti gerechten. Een tussengerecht van verse pasta of risotto.

Scaloppina met een super lekkere saus of saltimbocca als hoofdgerecht. Liever vis? Dan maak je lekker kabeljauw in een pakketje uit de oven of scampi’s. We sluiten af met een homemade Italiaans nagerecht, zoals tiramisu met limoncello.

De workshop voor het Italiaanse diner kost 50,00 euro voor 4-gangen en 57,50 euro voor 5-gangen. Dit is inclusief 1 drankje.

Stuur ons nu een mailtje en maak een reservering. 💌

    1 gedachte over “Workshop Italiaans 4 of 5 gangen menu

    1. […] ⇢ Wist je dat wij ook workshops geven? Zoals het Italiaanse 4/5 gangen menu, de workshop risotto maken of pasta maken. […]

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.