Geplaatst op Geef een reactie

Workshop Pasta Maken

Workshop Pasta Maken

Het is magie wat er gebeurt zodra je bloem, eieren en olijfolie met elkaar vermengd. Wat ons betreft is er niets lekkerder dan zelfgemaakte pasta. Wij leren je in deze workshop hoe je dit doet, zodat je ook thuis aan de slag kunt met je eigen verse tagliatelle, of welke pastasoort dan ook.

Bij de pasta hoort wat ons betreft ook een heerlijke saus. Daarom ga je hier ook mee aan de slag tijdens de workshop. Altijd met producten uit het seizoen. De ene keer is het een saus met rijpe tomaten en veel verse basilicum. De andere keer een saus van courgette. Wat dacht je van verse pasta met pompoen en salie? Of zelfgemaakte lasagnebladen met spinazie en ricotta uit de oven? Natuurlijk met lekker veel mozzarella en Parmezaanse kaas.

Naast de pasta maken we bijvoorbeeld een frisse rucola salade of gegrilde aubergine, om erbij te eten. Altijd afhankelijk van het seizoen. Na het kokkerellen van al dat lekkers gaan jullie aan tafel om alles te proeven, uitgebreid na te praten over de gerechten en sluiten jullie af met een door jullie gemaakt nagerecht.

De workshop pasta maken kost 45,00 euro per persoon. Dit is inclusief een hapje en een drankje.

Stuur ons nu een mailtje en maak een reservering. 💌

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.