Posted on Geef een reactie

Risotto maken

Hoe lijkt het je om te leren de perfecte risotto te bereiden? Wij vertellen met liefde hoe je dit doet,  om daarna natuurlijk zelf aan de slag te gaan. Jullie maken twee verschillende smaken risotto. Bij grotere groepen gaan we aan de slag met meerdere soorten risotto. We gebruiken zoveel mogelijk biologische ingrediënten en producten uit het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan risotto met pompoen en salie of risotto funghi porcini in de herfst. Zodra de temperaturen weer omhoog gaan staat er risotto met citroen of verse zeevruchten en knoflook op het menu.

Naast de risotto duik je ook de keuken in voor een frisse salade in de zomer en een stevig groentegerecht, zoals caponata, in de winter. Na het harde werken gaan jullie na het maken van een gerecht met z’n allen aan tafel om te proeven en gezellig te eten aan de lange gedekte tafels. Om daarna opnieuw de keuken in te duiken en de volgende gang te gaan maken. Om af te sluiten met een klein zelfgemaakt nagerecht zoals zelf een vulling maken voor Cannoli Siciliano.

De workshop risotto maken kost 37,50 euro per persoon. Dit is inclusief 2 drankjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.